THE COCOON ™: All that we see or seem is but a dream within a dream
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

19 February 2010

All that we see or seem is but a dream within a dream

hajimemashte mina san...


hahahaa intro jepun je sket. so pe benda aku nak citer ari ni? banyak sangat aku nak citer tapi tak semua aku leh citer la. ceritera yang ntah kepebenda ntah haku pon tatau. aktiviti tak banyak sangat dan yang penting aku tak on komputer aku untuk seharian tu dah kira rekod la bagi aku.

berbalik pada tajuk kita, hahahaha macam nak bagi syarahan lak. takde benda menarik la aku tulis ni. asyik nak merapu je. sebab duk kena penyakit pe ntah kan kan.. hahaha tapi yang penting aku rasa hepi kot walaupun muka aku ni tak macam hepi. dalam hati ada taman.. hahahahah sape la leh tahu. tuhan je yang tahu.

skang dah kurang sket aku masuk bab masak memasak ni. takde benda sangat aku nak masak pon. nak share masak-masak ni pon takde lagi. kalau ada benda special aku nak story, terus aku story la. waaaaaaaa bila la nak beli laptop ni... hangin satu badan je aku guna pc ni. nak hempuk hempuk je... kejap kejap freeze je. kang aku letak CPU ni dalam peti ais baru tahuuu hahahahha


kadang-kadang kan, tajuk aku ni tak kena mengena dengan cerita yang aku nak taip kat sini. memang la. semua ada impian. aku pon ada impian tapi semua tak tercapai. sebab pe? sebab aku kena usaha lebih lagi. tu tandanya aku tak cukup usaha la tu. nak usaha nak usaha sekilo leh tak? hahaha kira timbang kilo la pulak.
so malam ni ada movie best? ke takde? kalau takde aku nak layan dvd je laa... hahaha

ok ok.. ngarut sket sket dulu lewat malam kang ngarut lagi. nak kena pikir lak nak posting pe lak ni. blaaaaah duluuuu

zasssss zaasssss layan...

0 EDITOR COMPLAINING:

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here