THE COCOON ™: Harga diri semurah handphone E71
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

09 May 2010

Harga diri semurah handphone E71

salam to all of you eh.. hahahaa

korang baca tajuk tu pon dah pelik kan? yang aku menaip pasal ni lagi la pelik sangat pasal pe? pasal aku tak sangka lak ada manusia hamba allah ni sanggup letak kat status YM dia tu kalau beli hp E71 kat dia maka dia akan sayang korang selamanya.. hahaha murah murahh.. murah sangat harga diri tu kalau dah letak macam tu.

gini je la kan... manusia ni ada akal. boleh pikir dengan logik dek akal fikiran yang tuhan bagi tu. ada ke korang nak letak status kat YM korang tu suka-suka kalau memang dah ada niat kat hati harap-harap dapat la handphone free? logik/? nak sangat hp eh? hahahha tak tahu la aku tetiba aku rasa pelik dengan kelakar sangat sampai aku gelar kat minah tu WEIRDO la, terus marah aku dan add aku kat ingore list. hahaha memang kelakar sangat. manusia yang memang tak boleh kena tegur. aku nak tegur ikut suka ati aku la sebab aku punya jari, aku punya keyboard dan aku punya internet laaaaa aku bayar. hahahha

sebab ni la aku tergerak nak update kat sini. mana la tahu kalau minah tu ada baca ke tulisan aku. nick farra farra eh.. hahaha ingat tu. cun tu memang cun., perasan cun. tahu nak mintak benda free macam nak gadai bodi. rimas perut la aku dengan orang macam tu. harap-harap cepat la sedar diri eh.. keh keh keh keh...aku ok je dia lak tak pasal-pasal nak hangin.

pegi mampos la kalau asyik nak kena puji sampai ke langit sekali pon kan kan.. biar la niat tu berpada-pada sket cik kak oi... aku ni dah macam bergossip. hahha bukan bergossip tapi cuma luahkan pe yang terbuku di hati dengan karenah karenah manusia yang bermacam-macam ragam tapi aku tak cakap aku ni sempurna mana. sekadar belajar daripada tingkahlaku manusia je sebab aku pon manusia yang masih banyak lagi aku belajar untuk memahami sesama manusia.

0 EDITOR COMPLAINING:

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here