THE COCOON ™: Balik Awal.. lalalalallala
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

15 June 2010

Balik Awal.. lalalalallala

salam all..

hehehe.. hari ni aku balik kije awal, puch card dalam kul 2 tadi pastu lepak kat kedai makan jap, pekena nescafe sirap.. hahah nescafe dengan sirap. dahaga lak kan . nak pekena roti canai pon penebar tu ntah pegi mana pon tatau la hako. hehehe

pastu singgah kedai jap beli mentol bilik aku yang terbakau tu. patut aku dah kena tido time neh sebab malam ni kul 10malam aku ada stock take kat skudai. pukul 10 malam sampai pukul 6 pagi. huhuh penat tu pon ada gak.

pastu kije tadi kalau tak area manager nak datang melawat, dah siap setup segala benda dgn member aku tu, baekkk punya setup, last-last tak datang gak. haha agaknya datang petang ni la kot. pepon badan aku ni letih dan ngantok. nak tido. huhhuhuhuh

harap-harap malam ni dapat berjaga la eh. hahahaha chaaaoooosss

0 EDITOR COMPLAINING:

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here