THE COCOON ™: Get it easyyyyy guys..
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

02 June 2010

Get it easyyyyy guys..

salam n nite to all,

     first of all, skang dah pukul 1.34 pagi dan aku masih duk melayan faceook, dok mendunlod movie dan lagu-lagu. so aku ucap la selamat pagi eh. hari kije ok je la. lagi pon dalam 2-3 hari ni badan pon semacam je. nak demam pon ada, batuk-batuk sket, selesema sket. teringat kat parent aku ni kot. memang ada merancang gak ingat nak balik kampung barang sehari dua ke kan. lagi pon adik-adik aku suma dah balik duduk kat kampung, yang abis belajar, yang berenti kija n yang dah bekerja. suma dah duduk kat kampung. happening gak ni kalau aku ada, tapi cuma aku sorang je yang takde kat situ.. adoiiiii hahahha

 so jadual kija aku untuk bulan ni dah dapat, kena pegi stocktake kat skudai, pastu 15hb dengan 30hb kena pergi training lak kat plentong, pastu tarikh2 penting stoktake GCH southern region pulak start bulan depan. tiap-tiap bukan ada stocktake kat outlate lain. hehehe kira ok la tu. tapi dalam masa yang sama aku terpikir gak pasal resign ni. yelah kije teruk-teruk tapi gaji ciput je. sape yang nak kan? ot lak tak bayar. so suma yang kije kat situ aku tengok memang balik on time la.

   berbanding dengan kerja aku yang sebelum ni, pon ok. nyesal berenti pon ada gak, nak masuk balik lagi tebal muka la kan. heheheh kije dengan jepun ni memang lain sket. budaya kerja kat jepun , kalau balik awal tu malas la. kalau balik lewat baru pekerja yang rajin. heheh tapi kalau takde kije watpe nak lepak sampai lewat-lewat kat opis kan. tu makan gaji buta namanya. hahahhahahhaah. tapi tu la pengalam kije ni kadang-kadang kita boleh guna kalau kija kat tempat baru.

lambat tol la tunggu dunlod ni. nasib baik la tenet laju sket. kalau harap guna broadband, memang leh kirim salam la kat tuan page dunlod tu. esok sepatutnya aku offday. semalam dah amik offday. hari ni terpikir pasal mc lak. kalau bangun awal , leh la pegi klinik amik mc. haha tu pon kalau dapat mc, kalau tak dapat, ponteng je terus. ok tak? hahahaha jahat jahat..

0 EDITOR COMPLAINING:

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here