THE COCOON ™: Manusia tu yang pelik atau aku yang pelik?
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

13 September 2010

Manusia tu yang pelik atau aku yang pelik?

Selamat hari raya yang dah masuk hari ke 4. heheh

walaupun raya neh aku tak dapat balik, atau dengan perkataan lain, 1th time tak balik raya, so aku tetap terima dengan redha dan tabah hahaha.. ado.. tabah la sangat. skang aku bukan nak cerita pasal raya tapi aku nak komplen pasal perangai dan sifat manusia yag aku sendiri pon tak paham. atau aku patut request kat dewan bahasa dan pustaka tu supaya tukar definisi manusia tu.

dan yang buat aku pelik lagi manusia yang perangai pelik ni bukan dari golongan kawan-kawan terdekat ke per tapi dari golongan sedara mara sendiri pulak tu, pastu pasal duit lak. adoi.. duit neh boleh mengubah manusia sekejap je. pelik dan ajaib bagi aku sendiri. memang manusia perlukan duit untuk hidup. tapi takkan la sampai duit tu boleh beli jiwa kita sendiri kot? macam silap mata je. hheheheh

adoi. nak menaip pon tak kusyuk sebab ada movie best lak kat Channel 5 neh heheh..kalau diri dah tak rasa nak bersyukur dengan pe yang ada, sentiasa tamak haloba, niat busuk, memang macam ni la jadi nya. aku tak cakap aku ni baik sangat ke pe tapi sekurang-kurangnya takkan la dengan sedarah sedaging pon ko nak hentam duit gak kan. tu yang memelikkan perangai dan tingkah laku manusia neh. setakat ni la kan, dah 2 orang aku jumpa macam tu dah betol aku cakap, kesian. memang kesian sebab dia jadi macam ni. mungkin tak pikir ke depan kot. heheh manusia berjalan ke depan, bukan ke belakang la hahahah

anyway, tu antara dia dengan tuhan la nak settle, kalau tak dapat di bayar dengan cash, aku rasa akhirat nanti la bertemu jua yek.

0 EDITOR COMPLAINING:

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here