THE COCOON ™: MANCHESTER UNITED 3 CHELSEA 1
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

19 September 2011

MANCHESTER UNITED 3 CHELSEA 1


I am a True Blues yaw. hahaha walaupun tak dapat jugak nak mempertahankan rekod tanpa kalah untuk musim baru ni, kesudahannya berakhir jugak la tittle tu dengan kecundang di tangan Manchester United. Sedih jugak sebab kalah. Aku jangkanya maybe 2-1 atau 2-0 ke kan last-last kena jugak 3-1. MU, tahniah sebab 100% lagi pegang rekod tanpa kalah untuk musim ni. Banyak game lagi hahahah

Honestly, aku tak sempat nak tengok perlawanan separuh masa pertama sebab sibuk nak mencari port streaming live football ni. Dekat 2, 3 kali jugak aku restart pc aku. Al maklumlah speisifikasi pc yang tak brape bagus masih run di platfom Windows XP Pentium 4, Processor 2.4Mhz dengan sokongan 128mb+256mb RAM beserta kapisiti Hard Disk 80gb(4 partition) dah telah di set Paging File 4059mb untuk setiap partition. Uikkkss detail sket tu kan.

So bila aku nak streaming, aku takleh on YM, takleh Facebook, Blogging atau Tweet.

Ulasan yang aku dapat bagi untuk separuh masa kedua,  dimana Torres menjaringkan gol pada minit ke 6 kalau tak silap aku. Saat yang memalukan bagi kedua-dua team bila peluang Torres untuk menjaringkan gol yang ke 2 tak dapat dilunaskan sebab kaki dia aim tak betol. Dah la depan gawang gol. One by one dengan keeper lak tu. Tak ke frust? menjerit aku dalam bilik dan bagi MU pulak, saat yang memalukan bila rodney mengambil sepakan penalti sejauh 4 ela di depan pintu gol. Sayang seribu kali sayang, sewaktu kaki kanan dah hampir nak mencecah bola, kaki kiri dia tergelincir... terus bola terbang ke laut dengan maksud lain jauh dari gawang gol walaupun jarak bola dengan keeper tu tak jauh mana pon.

Bagi aku masing-masing mempersembahkan permainan yang mantap dimana banyak jugak percubaan yang dibuat bagi menambah bilangan gol masing-masing dengan tambahan masa sebanyak 5 minit. Aku dengar-dengar kalau persembahan Torres tak bagus, berkemungkinan dia tidak akan diserap masuk untuk bermain dalam Piala Dunia. Haa.. macam mana tu? hehehh berusaha la Torres yek. Villa Boas mungkin kena atur strategi yang lagi baik kot lepas ni.
Menang kalah adat bertanding. Bola tu bulat semua orang kejar. Tapi aku tetap sokong Chelsea yaww.


FootNote~ Chelsea's fans singing 'We're gonna win the league' at the final whistle, drowning out the 70,000- plus home support, despite suffering a defeat that had been on the cards since early in the first half.

0 EDITOR COMPLAINING:

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here