THE COCOON ™: Twitter Over Capacity
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

20 September 2011

Twitter Over Capacity

Salam penuh kemendungan hari ni. Hari-hari hujan lebat pulak. Baru nak nak melayan twitter terus kuar benda alah ni. Uishhh ramai orang guna serentak tu hahahha memang terbaik bila dah overload ni. Kena pulak dengan hari hujan. Waktu aku tengah menulis ni hujan dah mula turun dan nak lebat. manyaaak shiokk maaa.

Hari ni program ape? takde program sangat. Aku masih nak mengumpul idea dan ilham dalam nak majukan penulisan aku dalam blogging neh


Bosan suda tak tahu nak wat ape. Cerita terbaru? nak kena survey-survey dulu. Blogwalking pon ada jugak tapi kalau masuk bab blog kutuk-kutuk blog lain, aku memang tak campur. serius. Kita yang hidup ni pon tak tahu macam mana ni kan pulak nak sibuk tepi kain orang. hahaha. Untuk yang student2 tu, selamat mengadap kertas-kertas yek. seronok kalau dapat sambung blaja lagi tapi rezeki aku setakat diploma je la. hahahah

Apapon bersambung di lain hari. Hujan lebat, aku kena off  router jawabnye.


FootNote ~ Gamba mamat yang takde kaintan dengan tajuk entry di atas.Harap Maklum.

5 EDITOR COMPLAINING:

Miss Dolce and Gabbana said...

hah..itu mesti kaukan..kantoii..amboi aku suka dengar words " ntuk yang student2 tu, selamat mengadap kertas-kertas yek."..hey..aku free curik bukak blog padahal tgh revise for the second paper.haahaa

Ungu Violet said...

kalo ujan sedap tido...huhu

AcidFlynN Wraith said...

Miss Dolce : hahaha ni gamba aku ke? ni gambar hiasa je hihih Cik Violet: yeahh lepas entry ni mmg kompom tido sampai baru bangun reply komen heheh

Miss Dolce and Gabbana said...

ingatkan kau tadi..haha..ok2..gambar kat twitter tu mesti gambar kau kan?

AcidFlynN Wraith said...

hahah main teka-teka gamba la ni kan kan heheh

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here