THE COCOON ™: ::Dah Tak Pakai Underwear sehh::
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

14 October 2011

::Dah Tak Pakai Underwear sehh::

Aku tak tahu korang dah tahu ke belum, tapi Superman yang baru iaitu keluaran 2012, Man Of Steel dah tak pakai suar dalam dia yang kaler merah tu dan kalau korang nak tahu selain dari trademark S yang kat dada tu kan, suar dalam merah yang dipakai kat luar tu juga adalah trademark Superman.
Haaaa suke la tu tengok badan ketol ketol kan? kan kan? hahah aku tak tahu ape motif sebab Superman ni dah tak pakai suar dalam kat luar. Aku rasa sebab dalam terlalu lama sangat dia pakai kat luar dan dia pikir watpe nak pepeliks dari orang, so dia amik keputusan untuk pakai suar dalam dia tu kat dalam pulak. Hahahaha sekarang korang tahu la yang suar dalam dia skang kaler merah. Cuma dah pakai kat dalam. hahahaha Kalau tak pakai suar dalam? Sendiri mau ingat ar kan. Dengan sut yang ketat gila tu, ish takleh cakap... aku inesennn wes hahahah
Part yang aku suka, detail pada costume. Aku perasan yang costume yang ada detail ni dalam cerita Spiderman 4 kot dan Superman Return. Macam yang kita tengok skang tekstur pakaian ni yang nampak detail ala ala Carbon Fiber je gitu kan.
Bersyukur la semua sebab Clark Kent dah tahu macam mana nak pakai seluar dalam yang sememangnya patut ada kat dalam, bukan patut pakai dari luar. Bila jadi Clark Kent, tahu lak pakai macam biasa tapi bila bertukar ke mode superhero, alih alih nak pakai kat luar. Aku bukan concern tapi terpikir jugak. hahahah dah takde modal sangat sampai nak perati benda benda ni. Aku tayang yang ni takpe, bukan aku tayang pompuan muslim yang membuka aurat okey. hahahahha

FootNote ~ None of these are my business.Solat jumaat wesss jangan lupa!

2 EDITOR COMPLAINING:

kim heeruul said...

dh tak style la tanpa underwear dia tu..hahaha

AcidFlynN Wraith said...

patut pakai la boxer ke ape kan haha kasi cover sikit hahahah

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here