THE COCOON ™: ::G.U.N.D.A.M update::
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

14 October 2011

::G.U.N.D.A.M update::

Penat.. memang penat bila tugas aku sebagai Freedom Gundam ni. Menunaikan kewajipan pada ilahi, diri aku dan masyarakat. Terbang kesana kesini demi menyelamatkan nyawa manusia sejagat. Bila dah penat bertarung, aku balik semula ke Base Camp Earth Alliance. Mesti Kira Yamato penat sebab duk bawak je aku kehulur kehilir. Sibuk nak selamatkan orang, sibuk jugak orang lain nak tengok. Aishhh tolong tengok je? taknak tolong ape ape yang patut ke? ahahahahha
Terima kasih kepada Savior Gundam yang kaler merah tu sebab menyelamatkan tong gas aku. At last... berisi jugak. Lepas abis berperang, dapat la masak-masak kat rumah kan? tak perlu la pergi lepak kat hanger kapal terbang lagi. Hari ni Operating System aku tak update lagi ni. Kejap lagi baru nak update dan lepak. Penat wooo kuar 50 episod neh.

Sebenarnya aku masih tercari cari hala tuju blog aku ni atau aku tak perlu nak pikir pasal hala tuju kot? Untuk jadi macam artis blog, ramai follower dan sebagainya, memang nak kena tetapkan satu hala tuju ke atau matlamat pada blog? errrnoppp aku tak pikir gitu kot. Everbody want to rules the world. Penah dengar lagu tu? hahaha lebih kurang gitu la sekarang. Watahel aku merepek? still merepek lagi. Abaikan benda yang aku taip. Banyak benda yang aku bagitahu tu adalah untuk diri aku sendiri. Peringatan untuk diri aku sendiri gamaknye. Masih melalut lagi.

FootNote ~ Giler... makin hari aku dah jadi macam ada masalah split character pulak. hahahhaa

2 EDITOR COMPLAINING:

kunci locker said...

errkkk...gundam lak kali ni??hahha...aku suka gundam...huhu :)

AcidFlynN Wraith said...

metafora je hahahaha kalau watak2 best, kira tuka kata ganti diri la hahahah

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here