THE COCOON ™: ::“Giveaway Pertama UmarFaruq.Com!!”::Saje Test::
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

20 October 2011

::“Giveaway Pertama UmarFaruq.Com!!”::Saje Test::

Giveaway umarfaruq
CARA PENYERTAAN
Buat satu entri bertajuk : “Giveaway Pertama UmarFaruq.Com!!”
Letak gambar kat atas ke dalam entri korang.. Sila bagi link ke entri ini dalam entri korang..
Like facebook UmarFaruq.Com dan jugak facebook iHosterz (penaja utama) bagi mendapatkan update semasa tentang GA ini..
Letakkan url entri korang di UmarFaruq.com iaitu bahagian komen dan jerit : “Aku join!!!!”. Boleh klik terus pada gamba untuk pergi ke UmarFaruq.com.

HADIAH UNTUK DIMENANGI !
Pemenang Utama :
1 Domain (.com/.net/.info/.org/.biz) percuma untuk tempoh setahun dari iHosterz.
Pemenang Kedua :
1 Domain (.com/.net/.info/.org/.biz) percuma untuk tempoh setahun dari iHosterz.
Pemenang Ketiga :
1 Bag ekslusif dari MissLily Shop + 1 Shawl Satin dari El Janna.

PENENTUAN PEMENANG
Pemenang akan ditentukan oleh sistem random.org berdasarkan list nombor peserta yang akan dikeluarkan kelak dan derang akan sediakan screenshot untuk tujuan bukti..

Tarikh tutup giveaway ini adalah 27 November 2011. Keputusan akan diumumkan selewat-lewatnya 5 Disember 2011. Kalau dah takde idea nak update blog, boleh juga cuba-cuba masuk contest kan. Nasib baik bukan contest LIKE hahahahahhaa

FootNote ~ Contest yang kedua sepanjang 4 tahun blogging. Jom join. Betol ke aku buat neh? Kira betol la kot. hahahahha

4 EDITOR COMPLAINING:

Miss Dolce and Gabbana said...

memang sah dah tak ada kerja.Perasaan malas menguasai diri.ceh.haha

AcidFlynN Wraith said...

hahaha memang pon, masuk contest pon ok gak, leh cari idea hehehe

Umar Faruq said...

ahaks.. thanx.. dah masukkan dalam list.. :D

AcidFlynN Wraith said...

terima kasih incik Umar Faruq hehe

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here