THE COCOON ™: ::Perutku Main Lagu DanceDutt::
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

15 October 2011

::Perutku Main Lagu DanceDutt::

Dah nak dekat pukul 4 pagi? Memang tak sedar dan cepat masa berlalu. Sebenarnya aktiviti hari ni aku abis dah  dengan blogwalking, tinggalkan komen, shout apa apa yang patut. Sekali keluar blog list tengok duk update benda baru. Aku memang suka tengok tajuk dulu pastu baru tengok isi karangan.Tajuk yang tak berapa nak memberangsangkan minda kreatif ni mungkin aku tengok tapi tak tinggal komen kot.

Yep.Perut aku dengan layan lagu Dance Dutt. Aku lapar. Rasanya lepas ni aku boleh terus ke Restoran Mamak yang berdekatan. Nak turun ke dapur aku duk ingat ingat.. ada la biskut kering dengan biskut Tiger. Ais nak nak kena topup. Sekarang aku kena buat kos lepas. Pilihan kedua yang terbaik terpaksa aku lepaskan. Nak pegi restoran mamak ke nak pegi dapur je? Keputusannya lepas ni. hahahah
Alhamdulillah. Bersyukur sangat la aku sekarang. Follower dah cecah 40 orang. hahahaha tak banyak? Ye. Memang tak banyak tapi aku berharap dalam 40 orang yang follow, dapat 10 orang pembaca tegar blog aku ni pon dah kira alhamdulillah. Kalau nak diikutkan.. blog list aku memang banyak. Betol.. tak tipu. Tapi orang tak perasan kot aku follow blog derang. hahahah tapi takpe. Aku ni jenis suka yang membaca sesuatu yang tak memberatkan kepala otak aku. Bacaan ringan dan santai. Itu yang aku selalu dan suka baca dan aku tak suka sesuatu yang mengarut karut. Mengalahkan tukan karut dikir barat. Kalau nak serius masuk debat. Lagi baik. Blog review pon aku suka masuk. Kalau tak review pasal gadjet  ni, review benda-benda erotik hahahhaa mengarut suda.

Bekas air aku yang berkapasiti 700ml dah tinggal 300ml. Air nescafe dalam tu. Tinggal banyak tu je. Kalau aku topup ais, mesti naik ke 1liter terus ni. Disini aku nak mengucapkan selamat berehat kepada kengkawan yang tak bekerja di hari sabtu dan ahad. Gunakan masa yang ada ni dengan sebaik baiknya. Rehat, santai dan enjoy yek. ayuh kitaaaa ..

FootNote ~ Tetiba ada kamera zoom in kat muka aku, pastu aku kena wat muka susupen..terus pergerakan aku jadi slow motion. demit Monolog versi Indonesia... pe kes?

2 EDITOR COMPLAINING:

kunci locker said...

hahahaa...apakah...wakakaka...tahniah bro ko dah dpt follower byk ni...hehehe...jgn iso..aku akn jd pembaca setia ko slagi aku ada dlm dunia blogger ni..lgpn ko kn dlm bloglist blog aku...so slalu aku dtg...hahaha

AcidFlynN Wraith said...

hahahaa 4 tahun baru dapat kumpul 40 orang. tapi tahun ni ar kira mencanak gak naik sampai 40 org hahahah

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here