THE COCOON ™: Hari Valentino Rossi har har har
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

14 February 2012

Hari Valentino Rossi har har har

Saint Valentine's Day

Yeah haaa yippi yippi... aku memang tak tahu pulak hari ni ada hari sambutan pelumba motosikal dunia iaitu Valentino Rossi hahahaha... ops.. valentines gitu. Seriously aku memang tak tahu dan aku rasa benda yang tak patut aku ingat tapi aku tak ingat kan. Ehh betul la tu.

Bila bukak google je terpampang la doodle Valentine's Day. Oohhh pianoooo... pakcik baru tahu.....Baca blog orang ni dia cakap ish dose.. baca blog orang tu dia cakap ish maksiat sebab duk beromen dan kena tangkap khalwat di Hari Kekasih.. walawehhhh macam hari-hari lain korang taknak wat maksiat ke? hahahah Yang duk pegi pilih hari yang panas-panas tu pesal weh. hahahah aku pulak yang nak mengajar yek. Mana ada la. Tapi betul pe kan?
Sebut je hari istimewa yang apa-apa saje mesti ada kes lah. Kiranya nak buat tu biar waktu special occasion la gitu? Baru la senang nak ingat ye tak? Konon-konon istimewa habis la kan? hahahah takde nye... Bagi aku hari-hari adalah hari istimewa. hahaha cuma kita tahu atau tak menghargai je. MISAI PENDEK TIDAK PERCAYA, IBARAT KUDA HAMPIR MATI, KALAU ADINDA TIDAK PERCAYA, OPERATE LAH DADA, X-RAY LAH HATI har har har


4 EDITOR COMPLAINING:

F A R Y N said...

jom belentine kat mamaks!
ahahahaha

AcidFlynN WraitH said...

ayohhhh mari mari... jom. hihihihih

Hanif Bloglist Blog said...

Aku suka ayat hari2 lain tak buat maksiat...betul gak!!!
kekekeke
datang dari Hanif Bloglist

Jom join Hanif Blog Bloglist
Hanif blog bloglist
Salam kenal….dan I follow sekali
Tolong komen setelah letakkan bloglist…Thanks
Hanif bloglist adalah bloglist PR1, anda tidak rugi exchange bloglist!!

Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
Setiap hari saya akan merayau 10 blog di bloglist saya malah akan di ping ke Ping.busuk.
Entri anda juga akan dilink ke bloglist

AcidFlynN WraitH said...

hahha tu la betul2

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here