THE COCOON ™: Not Interested
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

07 February 2012

Not Interested


Aku tak tahu nape bila dah banyak sangat movie yang aku dah download, bila nak tengok je terus hilang minat? ke sebab aku dah tengok cerita tu? Dalam kepala aku masih lagi duk flashback satu kejadian yang terjadi kat aku dimana bila aku dah download banyak movie, dengan pelbagai software yang aku kumpul berdekat dan di simpan dalam external hard disk aku, berakhir dengan pc aku yang tak dapat detect external hard disk. Tak patut betol.


Memang terasa dunia siber aku kelam untuk tempoh yang aku tak tahu nak cakap macam mana. Segala penat lelah aku duk download memang hilang macam tu je la. Tu orang kata takde rezeki la wehh... GEDHA ke PASGHAH? damn. Rasa penat pulak nak buat benda yang sama banyak-banyak kali. Kan bagus kalau aku dapat laptop aku yang ada kat adik aku tu. Banyak lagi koleksi movie aku dan software yang penting aku simpan kat situ. Harap-harap takde malapetaka yang menimpa kat laptop aku tu. Sabauuu je laaa

So ape yang kecoh sangat skang kat dunia blogging? hah! rasanya dah lama pulak aku tak mengonline kan diri dah amik tahu hal sekeliling sebabnya kalau dah download ni memang aku dah malas nak bukak benda lain. Yang lain? terpulang la.

FootNote ~ Nak pakai Unifi tapi mahal wehhhhh, baru download cepat sket

0 EDITOR COMPLAINING:

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here