THE COCOON ™: Jatuh Di Timpa Escalator
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

01 March 2012

Jatuh Di Timpa Escalator


Tajuk memang gempak nak mampos lak kan. Memang dugaan betol kalau jadi macam-macam neh kan. Kena banyak bersabar dan ingat Tuhan. Macam yang tengah jadi kat aku, Bukan setakat jatuh di timpa tangga, tapi jatuh tersembam, terseret kat jalan tar neh. Takdenye sempat nak elak-elak lagi dah. Har Har Har. Ape la malang hari aku ni dengan kereta rosak teruk ala-ala blown off gitu. Hantar pegi bengkel, macam nak pengsan pon ada bila tanya brape harga repair semua. TUKAR ENJIN SEKETUL !!!!! gila laaaa

2 minggu dari sekarang aku ada temujanji penting gak neh. Memang pening kepala sebab patah kaki la takde kenderaan. Bila ada benda baik nak jadi, mesti la akan datang dugaan yang maha hebat macam ni. Setiap ape perkara, memang kita kena buat pilihan kedua terbaik atau dalam bahasa ekonominya kos lepas. Kalau ada dua benda yang terbaik, memang kita kena pilih satu je yang terbaik. huaaaa

Nak tido pon takleh walaupun aku mmg tiap-tiap malam tido lewat. Hahahaha tapi tido ni memang lain. Bila pejam mata bukannye boleh muhasabah diri tapi masalah tu masuk satu-satu dalam kepala otak. Mengantok tapi tak boleh tido. Memang terseksa jiwa sangat. Ya Allah, berikan aku kekuatan untuk bertahan dalam semua ni.

4 EDITOR COMPLAINING:

#ciksuzlin said...

oh. aku pun selalu mcm ni (X______X)" selalunya klu istighfar mmg mnjadi. xpun klu benda kita fikir tu dah lepas, cakap kat diri sendiri; benda dah jadi, aku redha. apa yg dah berlaku membentuk diri aku hari ni. kalau benda tu masalah akan datang, ckp chill and tanya diri sendiri, lagi 5 tahun, is this matter? hahaha. *gila panjang membebel*

AcidFlynN WraitH said...

betul tu, bab dugaan tu la nak kena banyak berserah, sabar dan redha sebab ada hikmah di sebaliknya

sha my heart said...

ui, macam nak bertunang je ni.. =)

dugaan, ada di mana sahaja dan kepada sesiapa sahaja selagi mana bernamanya manusia dan kehidupan.

Chillkan diri. =)

AcidFlynN WraitH said...

sha : keta rosak la hhihihihi

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here