THE COCOON ™: iOS 6 yeaa
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

09 September 2012

iOS 6 yeaa

Yea iPhone 5 pon dah nak keluar dan aku bukan x sabar nak beli iPhone baru tapi tak sabar nak update iOS iPhone 4s aku. Bukan apa kan sbb salah satu yg aku suka part iOS 6 ni adalah FaceTime yang boleh buat over the cellular gitu. So x payah nak kena tunggu ada wifi. Itu adalah salah satu ciri firmware yang telah dikemaskini. Antara program yg di kemaskini adalah Siri, kamera, facebook utk iPhone dan ada lagi 2 3 jenis yg aku x ingat.

Bagi aku yg memang berminat dgn produk Apple ni memang selalu gak baca info2 pasal Apple ni. Produk pertama yang aku ada dari Apple ialah iPod Touch. X banyak beza dari iPhone cuma xleh call je. Heheh Apa pon memang x sabar nak tunggu 12hb ni sebab pada tarikh tersebut Apple akan umumkan produk terbaru mereka iaitu iPhone 5. Tapi tak tahu la derang nak letak nama pe lak kan ... Hehe

3 EDITOR COMPLAINING:

#ciksuzlin said...

Bro, nak iPhone satu~~~


psst..iklan kerja kat rumah ni betul ke?

Hanif Idrus said...

Advance Apple ni...huh!!!

AcidFlynN WraitH said...

Cik suzlin - iklan kije ni betol dan yg betol punya. Pon leh jadi affiliate.. Hehe

Mr hanif - takde la advance tp minat hehe siap jailbreak dah best woo heheh

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here