THE COCOON ™: Ada gak yang nak tunjuk Baguih DOK ADA
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

05 January 2012

Ada gak yang nak tunjuk Baguih DOK ADA


Okey.. okey aku paham memang kecoh skang ni tapi salah sapa? heheh salah aku jugakkk dohh..(Boboyot cakap Doh tu singkatan kepada bodoh). Oh i'm inesen bebeh.. kud u pogif mi. Watt a siam. kan kan. Ala sharing is caring la kengkawang. Bukan saje tak amik tahu. Aritu pelajar Malaysia merangkap RAKYAT MALAYSIA kena rompat kat London tu, kita amik tau gak, part yang jadi Homo Sapien kawan sejenis pon kita amik tau gak, dan terbaru yang pakai seluar legging  pastu bukak tudung pon amik tau gak. Dosa eh dedah gambar dia sana sini? Dosa lagi yang duk kija kat kilang percetakan surat khabar sebab duk cetak gambar di di muka depan media massa. Amikaw.

Ada orang bagitahu aku, hidup bermasyarakat tu fardhu kifayah. er.. maksudnya kita kena amik tau la kan, pastu part yang duk sebar gambar dia termasuk AKUUU JUGAK, adalah atas niat nak menyedarkan, nak bagitahu. Kalau rasa dosa tengok gambar dia, JANGAN tengok. The best part is, aku memang tak suka orang tunjuk baguih. Cukup-cukup la hat baguih dok ada noh. hehehe

Kata tokey moto dalam cite bujang lapok " ini aku punya moto, aku punya suka la " dan seriously kebenaran tu memang perit. Nak tak nak... telan je la weh. Amalina pon dah bagi penjelasan dan what ever it is thanks la yek sebab bagi penjelasan. Dia tu kira kebanggaan rakyat Malaysia la sebab bijak, study luar ke ape bukan dia sorg je yg study kat luar, ramai lagi. kalau tak caya, korang tengok je surat khabar time bulan puasa, hahahaha ramai kan kan...ya udah ... tak cakap hal orang tak bermakna kau tu baik. 

FootNote ~ Guilty As Charge. Teringat mende ni kalau tengok cite pasal loyar-loyar. Best.

2 EDITOR COMPLAINING:

myblog said...

amalina sudah insaf...hehehhehe.
datang dari bloglist

Hanif blog bloglist

AcidFlynN WratiH said...

Ye insapppp la sangat heheh

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here