THE COCOON ™: Layan ni gak tak bosan Shinbei dan Padme
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

05 January 2012

Layan ni gak tak bosan Shinbei dan Padme

Disebabkan banyak masa aku ada kat rumah, kalau tak kije duk umah dan kalau balik kije pon tetap duk rumah. Keluar pon kadang-kadang je tu kalau nak pegi makan dan kalau aku malas nak masak sangat. Pelik orang laki masak? zaman sekarang takde yang pelik. hahaha so kat sini aku nak memperkenalkan kawan baik aku yek. Nama derang ni? sepasang tau hehe mesti gelaknye kalau aku bagitahu nama hahaha ok2. Yang jantan namanya Shinbei dan yang betina lak namanya Padme. Ok tak? hahaha Kelakor kan? aku memang tak reti sangat nak letak nama so pakai letak je

Sangkar emas.. chewahh macam tajuk lagu je kan. Haa.. ni ler rumah derang berdua cuma bersebelahan dengan komputer aku je. Kalau sambil online, sambil la boleh tengok dan tegur. Kalau nak citer jenis atau baka apa, aku reti sebab aku tahu bela je hehe. Kurang-kurang ada kawan peneman dalam bilik kan kan




Petang kusyuk je dok tido. Ni la port Shinbei tido. Dia suka sangat nak mencari kat celah-celah. Kalau Padme lak suka tido kat tempat gegelung tu. Port tido dia la tu. Takpe janji hepi suda yek. Oh yeah Ni je la kije aku kalau takde nak watpe atau boring sangat, tengok dua ekor ni je. Geram pon ada. haiisshh



FootNote ~ Macam nak beli lagi sepasang. Bagi meriah sikit.

0 EDITOR COMPLAINING:

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here