THE COCOON ™: Lama wehhh tak online.
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

08 April 2013

Lama wehhh tak online.

Salam sejahtera kepada semua..

Ok.. agak kaku bermain didalam kepala medula oblongata aku.. otak kecik. huahahha sebab dah berapa lama aku tak update sana sini, tak walking sana sini. Takde kesempatan yang boleh buat jari jemari aku menari di atas keyboard. So apa cite baru? Takde cerita baru yang sempat nak di kongsi. Sebab? Wifi FREE kat kawasan kejiranan aku ni kejap ada, kejap takde. Waktu ada tenet sebelum ni memang lain cite. Hari-hari.. sehari kadang 2-3 posting leh kasi kuar, tapi tak kuar plak artikel baru skang ni kan kan..

Sambil surf, sambil melayan ANAK BAPAK kat TV2 neh. Lama mana pon tengok, aku tetap suka nak nak cite P. RAMLEE ni. Memang tak penah boring pon. Kalau sempat, insya allah akan aku blogwalking. Mana yang sempat dengan connection internet aku hah. heheheh

akhir kata, kita jumpa lagi lain kali. walawehhhh

Nota Tumit ~ kena taip cepat-cepat.. nanti DC plak.

2 EDITOR COMPLAINING:

sha my heart said...

Welcome..
Pergi la beli broadband. Tak la tak DC je

AcidFlynN WraitH said...

hehehe tu la kan. Broadband prepaid pon dah ada skang. Maxis RM88

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here