THE COCOON ™: Addicted to Farmville. hahaha
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

28 January 2010

Addicted to Farmville. hahaha




salam...

hahhaaha. tak cerit lagi aku dah nak gelak. hahahahhha gelak puas-puas sampai guling guling dulu.
memang aku gila Farmville. sememenjak kebelakangan ni .. ish.. dah register kat Facebook ni dah lama cuma tak tahu lak ada game yang best-best dalam facebook ni.

ari tu ar.. 2-3 bulan lepas kot, dengar la kawan-kawan aku ni bersembang pasal pe kejah Farmville. aku pon dengar la. main tu takde sangat. pastu aku cuba la bukak main farmville kat facebook ni. hahahha... tak sangkat lak addict farmville... ni aku attach la gamba-gamba farmville aku ...hahahhaha takde la level tinggi cam orang lain. cukup-cukup makan je. tunggu nak lock 24x24 je ni. duit tak cukup hehehehe






aku tgk kawan-kawan aku yang lain main farmville ni macam hampeh je, duit banyak nak mampos, binatang tu banyak jenis sampai termuntah-muntah aku tengok. camne eh derang wat sampai dapat banyak tu? pelik gak. ni pon target nak potong level kawan aku ni. dia dah level 50. skang, tiap2 hari la aku ngadap benda alah ni. hahahha nakw at camne.. nasib badan.




0 EDITOR COMPLAINING:

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here