THE COCOON ™: kerja kerja
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

23 June 2010

kerja kerja

salam


dah brape hari agaknya aku tak update blog ni. sebuk dengan farmville, pastu layan bola lagi. hahah walaupun tak tengok live tapi tetap leh layan bola kat tenet ni.

kebelakangan ni kerja aku tak melambak-lambak sangat tapi boleh la buat aku sibuk jugak. nak lepak kejap pon dah takleh sebab bos aku baru balik dari bercuti. hehehe best nampak bercuti kat luar eh. heheh aku pon nak bercuti gak ler. tapi nak bercuti tido kat umah ... lagi best. badan tak penat, duit tak banyak kuar gak kan hehehehe...

aku dah brape hari ni tak cukup tido. asyik duk tertido depan pc je. hahaha... ingat nak lepak jap tapi sedar-sedar je dah pagi. hahahhaa adoi...

0 EDITOR COMPLAINING:

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here