THE COCOON ™: Surfing for breakfast... hahaha
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

09 June 2010

Surfing for breakfast... hahaha

morning all...

pagi ni awal aku bangun.. hahaha kira ada perubahan je lah untuk hari ni sebab bangun awal tapi sebab yang sebenarnya kan semalam balik kija pon dah lewat  pastu sampai kat umah call McDonald, makan fast food je aku semalam kendian lepas abis makan tu ingat nak online tapi paham-paham la dengan pc aku yang macam hampeh ni, tunggu pc ok sampai aku tertido. sedar-sedar ke dah pukul 5 pagi. hahaha

terus la bangun pastu basuh muka gosok gigi suma, kendian aku panaskan balik air kopi yang aku tapau dari Mcd tu. takpe la kopi semalam asalkan boleh minum lagi kan? hahahahah ni nak sambung tido balik pon dah takleh. macam puas lak tido hari ni. selalu malam berjaga tapi ni aku tido so rasa macam lain sket la.

dah abis suka tu, time to surf la, layan facebook, download lagu mana-mana yang patut. sambil duk dengar lagu yang aku abis download ni berulang-ulang kali, aku melayan la premier football, blackjack madness, poker and so on la kan.. hahahha dah lama tak main game ni abis suma level aku orang dah potong. huhuh

petang semalam sebelum aku balik kija, boss aku panggil la sign surat confirm, hahahha sib bek la dapat conforim... tu dah kira ok la tu. tapi kalau tak silap aku hari tu, kalau dah confirm tak dapat la naik gaji sket. agak frust la sket kan kalau dah confirm ni tak dapat naik gaji sket. penat wooo kije tapi suma derang nak cut. annual leave pon dapat  2 hari? hahaha adoi...lain tempat lain cara la.. aku baru berangan ingat dapat 8 hari annual leave lepas confirm tapi .. suma tu mimpi je lah... kena tunggu setahun baru leh dapat 8 hari.. nampak gayanya raya aku tak balik kampung la neh.. hahahahhaah dah la balik kampung pun setahun sekali je. bukan tiap2-tiap bulan aku nak balik kampung.

aku ingat kalau jadi nak kuarkan kereta sebelum raya la. motor aku tu dah tunggu masa nak rebah je tu. moto dah uzur sangat. aku pon dah tak sanggup lagi nak melabur banyak-banyak kat motor tu. asyik rosak je lepas eksiden dulu. dah brape ribu ntah abis duk anta repair kat kedai je. kereta wira tu pon sama gak. dah 15 tahun guna, pon mintak duit banyak gak time nak balik kampung ke pe kan. sampai hari tu rosak tengah jalan kat area Pagoh, dekat seribu duit abis bayar repair kat bengkel. balik dari kampung tinggal poket kosong je. hahahah adoii... pengalaman tu. hahahha

berkenan pulak kereta Toyoto Hilux ayah aku tu.. hahahah bila la nak merasa pakai kereta tu. tapi dalam masa yang sama Subaru Impreza second hand pon jadi la... dari beli baru mahal nak mampos. mahal lagi dari Honda Civic Type R tu. hahahha tak pon Mitsubishi Evo Lancer X pon ok gak tu. harga lebey kurang dengan Honda Civic gak tu. hahahahahha berangannnn mau lebey je aku ni... huhuhuuhuhh

0 EDITOR COMPLAINING:

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here