THE COCOON ™: Saya Selesema Cikgu.....pastu mimpi pulak
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

28 January 2011

Saya Selesema Cikgu.....pastu mimpi pulak

        Bersin, selesema, pastu meleleh leleh macam lagi lentok tangkap leleh. dah la lentok pastu leleh pulak.. abissssss

Dah brape hari aku tak update blog? lost count actually. Ada masa aku nak kemaskini blog ni, terus je aku buat tanpa mempedulikan keadaan alam maya neh. hehehe. Cerita yang aku nak kongsi dengan kengkawan seantero semua ialah, aku deman dan selesema. Rasanya dah masuk 3 hari kot. Memang terseka jugak la kalau demam attach dengan selesema ni. nak bergerak tu maklum la yek. semalam aku dengan telan ubat Uphamol 500 kot, aku mintak ubat soluble tapi dia bagi Uphamol lak, hentam je ar telan, kendian terus selimut tebal-tebal dalam bilik biar kasi mandi wap sket... ada la dalam 2 jam kot aku duk kukus diri aku ni dalam bilik. nak sembuh punya pasal la neh.

 Semalam pulak, pukul 4 pagi aku terjaga sebab mimpi ngeri. pasal mimpi tu aku tak payah cerita la sebab ntah hehehe.. kebetulan lak baru nak layan mata lelap, lektrik lak takde. adoi... pe lagi aku berjaga la sampai ke pagi sebab panas dan nyamuk. Matahari naik je, dalam kul 8, terus la cover balik 3 jam aku berjaga tu hahahhaa.. bley gitu?

kepala pon dah berat nak taip ni, otak tiba-tiba jadi tepu lak, so lain kali kita story mory lagi yek.

0 EDITOR COMPLAINING:

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here