THE COCOON ™: 2011 new posting in a new year
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

20 January 2011

2011 new posting in a new year

Selamat pagi semua,

Tetiba lepas posting, aku terasa nak wat posting lagi. Macam nak buat satu kesimpulan dalam tahun-tahun yang tak berapa lama jugak bagi aku yang memasuki dunia blogging neh. Bila aku tengok posting yang aku dah buat, tak sangka, dah masuk tahun ke 4 aku kat dalam dunia blogging ni, tapi macam takde improvement apa-apa kot. Orang lain blogging buat duit tapi aku blogging tak mendatangkan duit sangat pada aku, tapi aku mula blogging ni sebab sekadar suka-suka, minat. tak banyak pon cerita yang aku nak share taip aku share pe yang aku lalui dalam life aku. itu saje.

Kadang-kadang, aku dapat la sikit-sikit buat review posting untuk apa-apa je di atas permintaan gak, ada merapu, ada yang tak, so kalau di tengok-tengok balik, tak pasti la aku ada buat apa-apa kemaajuan ke tak setakat ni. Kepada yang terasa hati ke pe, aku nak mintak maaf la kan. Manusia memang selalu bertindak dulu baru berpikir..lumrah alam la katakan tapi pe yang aku taip ke pe, tu la kebenaran.

Tahun 2010 ni banyak kenangan gak bagi aku tapi tu lah, Manusia Kena Jalan Dan Pandang Ke Hadapan, Bukan Ke Belakang. Itu la kata-kata yang aku ingat tapi sampai skang, aku cuba tengok ke hadapan tanpa menoleh ke belakang lagi.Perit di masa lepas tu terbawa-bawa sampai ke masa sekarang dan terus ke masa hadapan kita. Dengan kedatangan tahun baru ni, di harap ada la perubahan kalau tak dapat buat banyak, buat sikit pon jadi la daripada kita tak buat apa-apa langsung kan.

so tepuk dada, tanya selera masing-masing yek hehehe

0 EDITOR COMPLAINING:

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here