THE COCOON ™: Need something please!!
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

22 August 2011

Need something please!!

Mood aku tak ketentuan skang, jadi aku perlukan sesuatu untuk hilangkan rasa serabut kat kepala dan macam-macam yang bercampur baur. Tak tahu la dah brape kali aku dengar lagu ni. Ulang... ulang... ulang dan ulang lagi sampai la aku rasa aku punya mood level boleh sampai ke mood lagu neh..

Tak boleh nak dengar lagu yang selalu aku dengar. Layan heavy jap lagi aku rasa boleh bertuka dah jadi .. jadi ape eh? hahaha kalau jiwa memberontak ni, aku tak tahu nak cakap. Macam-macam boleh jadi. Penipu Penipu Penipu... abis semua... semuaaaaaa sama je laaa... come on.. come on.. bangun. Jangan mimpi lagi, jangan berangan lagi dan jangan tunggu bulan tu jatuh ke riba. Nanti sebesar-besar bulan nanti aku takleh nak pegang pulak. Kalau setan takde dalam bulan puasa ni, abis ape yang masuk banyak sangat dalam kepala otak aku ni.

Aku rasa ... mungkin Ying Yang aku dah tak stabil kot. Zen aku dah terganggu. Nak kena tuka ke tak URL ni..ntah ar. Hari yang panas terik tapi aku rasa macam mendung nak hujan. Rasa macam awan mendung je duduk atas kepala ni.



Ok tak kalau macam tu? mesti ok kot. hahaha ape aku merepek ni. Aku tak tahu nak posting ape sebenarnya. Kepala otak yang berserabut, mood yang tak memberangsangkan buatkan aku nak posting apa-apa pon tak boleh. oh.. jap..iklan - next episode Glee - derang nak nyanyi dan buat macam flash mob Barbra Streisand. Best lagu neh... layan je.

0 EDITOR COMPLAINING:

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here