THE COCOON ™: Nuffnang Preview Screening of The Smurfs
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

22 August 2011

Nuffnang Preview Screening of The Smurfs

Baru pukul 5, saje check email jap mana tau kalau ada benda-benda penting ke, berita-berita penting ke ape kan.. tertarik lak tengok ada email dari Nuffnang. Aku pon baca la mende yang derang hantar. Oh.. hahahahhaa aku dapat tiket untuk tengok Screening Preview The Smurf 3D kat TGV, 24hb ni. Mula la terpikir-pikir. Kalau dapat tgk ni, best gak nak posting kat blog nanti ni kan. Orang lain tak tengok lagi, aku dah boleh tengok. (tu pon kalau boleh pegi kl la.) hehhehe

Apa pun alhamdulillah. Sekurang-kurangnya ada jugak posting aku ni leh bawak tuah sket walaupun tak banyak heheheh...Masih nak mencuba kerjaya blogging ni secara sambilan. Harap-harap ada la yang sudi nak menatap blog yang tak berapa nak ceria ni. hehehehe

Hujan pon baru berenti. ohh kejap kejap.. Entry aku sebelum ni memang citer pasal jiwa aku yang mendung ni tapi masa tu panas terik. hehehe lepas aku post je entry tu, dengan kilat, mendung semua membuatkan aku terpaksa la tutup router aku ni dari kena sambar untuk kali kedua. Nanti satu kije pulak aku nak mencari router yang berharga hampir 2ratus. Terima kasih hujan sebab faham condition aku tadi. heheh. Happy-O-Meter pon dah naik la sket bila melayan Spongebob neh. hahaha adoi... boleh la.. kalau tiap2 petang duk tengok.

er... aku dah melalut dah. Lari dari topik aku kat atas. Kena stop kat sini dulu. Kawan-kawan semuslim, Selamat Berbuka Puasa. Kepada yang bukan islam, selamat menjamu selera dengan juadah yang pelbagai rasa. hehhe


FootNote ~ Thank You Nuffnang !

0 EDITOR COMPLAINING:

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here