THE COCOON ™: ::Construction::BOT::
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

15 November 2011

::Construction::BOT::

Aku ingat nak re-construct blog aku balik. Nak ubah design, url dan sebagainya. Dah lama sangat aku pakai template ni dan sudah tiba masanya aku cuba ubah untuk sesuatu yang baru. Dalam bulan ni maybe aku akan buat research apa-apa yang patut, design apa saja yang boleh bagi nak mengubah semula interface blog aku. Hidup memang nak kena maju ke depan gak. Takleh nak berada di takuk lama.
Dan.. dengan ni aku rasa nak umumkan bercuti sementara dari menulis. Kumpul bahan ke, kumpul idea ke atau kumpul apa-apa sahaja la.Thanks untuk yang sudi baca dan follow up penulisan aku yang tak seberapa neh. Mungkin akan ada entry yang aku boleh post tapi takdelah sekerap yang dulu la kot. Insya allah.
Ok. dah takde idea dah aku nak tulis mende ntah. Cuba nak tido awal dan aku rasa memang aku kena belajar gak paksa diri tido awal. Nak kena ubah schedule life aku yang insomnia terlampau kepada yang lebih normal macam seorang manusia, apa lagi nak ubah? My dark path that i choose maybe become more darken or still not moving at the same place FORVER!. WtH ! Apapon aku rasa aku kena telan gak semua ni. Ahh aku dah mengarut.

The End

FootNote ~ Sticky Note di telapak kaki aku.

8 EDITOR COMPLAINING:

rozeeta rashid said...

berehat sementara dari menulis?? habis tu saya nak baca apa nanti! hehe.

AcidFlynN Wraith said...

hahaha nak baca ke? ingat takde orang yang sudi nak baca hihihihih

Miss Dolce and Gabbana said...

haha.Good for you then tak sabar nak tengok blog baru kau.Impress me please.lol :P

AcidFlynN Wraith said...

i will try to impress u lol hahah... so aku memang kena wat research sikit la. heheh amik masa

Pen MErah said...

stujuuuu. cri template yg content dia kaler putih lg mesra pembace.. wuwuwuuuu

AcidFlynN Wraith said...

Betol tu kak Pen Merah. Nak kena research demografik pembaca sama neh.. hahaha

sha my heart said...

pergh, siap kaji tu..

suka template ni, lebih ringan. kemas dan selesa.

AcidFlynN Wraith said...

serba sedikit untuk memahami keperluan pembaca selain nak penuhi keperluan kita heheheheh thanks

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here