THE COCOON ™: :: Re - Construction :: DONE ::
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

16 November 2011

:: Re - Construction :: DONE ::


Yeahh.. Beta test dah keluar. Aku ingat mungkin akan amik masa sebulan la kot nak siapkan benda baru ni, tapi disebabkan bersemangat lebih je semalam, terus la aku berjaga nak mengeluarkan BETA layout untuk blog aku. Masih lagi dalam proses BETA sebab blog ni tak siap sepenuhnya. Nak kena tengok apa yang kurang, nak kena check page load mcm mana atau mungkin aku nak ubah gak url aku tu. Tapi tu la, jagnan cepat kita berpuas ati atas segala yang kita buat. Kena buat sampai la jadi yang terbaik. 

Warna coklat masih lagi kena ada walaupun sikit sebab tu dah memang jadi warna kegemaran aku, cuma layout ni macam agak cerah sikit dari layout sebelum ni kan. Memang rasa macam kekok pon ada hahaha... Takpe kan. Jadi kalau ada komen-komen atau kritikan pedas, bagitahu je la yek. Aku pon masih dalam proses belajar jugak. Nak kata jadi otai pon belum tentu lagi sebab aku otai part lain je. Part ni sampingan. Takde dapat otaimer lagi. hahahaha

Ada widget yang aku dah buang dan ada yang aku kekalkan jugak. Tapi kalau sekali imbas, macam aku buang semua je kan. Mungkin dulu nampak semak kot. Tapi skang aku rasa yang semak iklan kat sebelah kiri bawah tu je. Yeke nampak semak? Aku test dulu port kat situ. Kalau macam dah menganggu gak, terpaksa buang la kot. Kalau tak menganggu orang nak membaca atau aku yang nak membaca, aku rasa memang akan aku kekalkan kat situ jugak. Apepon... harap korang nikmati la layout terbaru. Hahahaha takde masa aku nak tuka selalu sangat layout aku ni. Silap-silap aku akan pakai layout ni dalam 4 - 5 tahun lagi. Orang lain dah buat ala-ala flash semua kan. Mana la tahuuu.. Nak buat simple kan, rasa macam tak best lak kan. 

Cukup dengan bebelan jari aku, kita nikmati hidup ni. Kalau jatuh bangun sendiri, kalau merajuk pon kena pujuk sendiri dan sekarang aku sendiri yang buat. Terima kasih.

wassalam

FootNote ~ Blog baru, hidup baru dan berwajah baru.

2 EDITOR COMPLAINING:

sha my heart said...

wow, cantik..

blog kite jugak tak cantik... setting lari dow.. erm

AcidFlynN Wraith said...

macihhh hihihih kembang suda idung neh hehehe.. setting lari camne tu sha?

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here