THE COCOON ™: ::NUFFnang::Problem::
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

16 November 2011

::NUFFnang::Problem::


Internet connection aku yang problem atau benda apa yang problem? Dari tadi memang aku takleh nak masuk ke Nuffnang dan Churp Churp gak, rasa macam server problem je tu. Awal tadi memang boleh masuk tapi skang dah takleh masuk pulak.

Korang ada alami benda ni ke? ke aku sorang je. Lagi satu pasal dashboard Blogger yang problem dimana page yang di load kan semua tak load sampai abis. Macam cache crash gitu kalau tak silap aku. Ada jugak dalam seminggu dah jadi gitu dan sekarang dah ok. Tengok la macam mana yek. Takde lagi aku dengar rungutan dari blogger lain bermakna aku yang bermasalah sekarang ni kot. hahahaha 

FootNote ~ Bosan sudah nak WW hari ni

2 EDITOR COMPLAINING:

sha my heart said...

a ah, prob jap je tadi. skrg dh ok =)

AcidFlynN Wraith said...

server over load kot tu yang kejap leh kejap tak

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here