THE COCOON ™: EqbalZACK.com MSMW 2012 winner
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

15 February 2012

EqbalZACK.com MSMW 2012 winner


Pertama kali tahu pasal blog EqbalZack.com waktu aku memula masuk writing contest bulan OCTOBER 2011, Rasanya tu contest yang pertama dari EqbalZack.com yang aku gak yang pertama kali masuk contest pon dah menang gak. Memang agak mencabar bila nak kena perah idea untuk taip sesuatu yang agak serius kan? Kalau korang minat nak perah otak boleh cuba masuk contest kat situ. terbaik Ok.. cukup untuk tu.

Tahniah buat blogger EqbalZack.com yang telah menang MSMW 2012, dah masuk majalah, surat khabar. Memang terbaik la kalau kita bersunggugh-sungguh menceburi bidang blog ni, tu la hasilnya. Untuk sesiapa yang minat nak tahu apa yang best blog ni, korang kena pergi sendiri dah explore. Bagi aku yang moderate pada contest ni memang aku selalu tengok contest apa yang ada. Contest, info dan lifestyle.

SYARAT UNTUK WRITING CONTEST

1. All entries must be 100% ORIGINAL WORK. Strictly NO PLAGIARISM!
2. Open to my old and new followers.
3. Write a short essay in Bahasa Melayu or Bahasa Inggeris based on the title/photo given.
4. You may submit as many essays as you want, however only ONE [1] will win one of the prizes.
Remember Quality over Quantity!
5. Essays should be submitted via CONTACT FORM within this site. It is better to use a CONTACT  FORM for this purpose to avoid plagiarism

HADIAH
Hadiah tu tak menentu gak. Kadang-kadang rm100, kekadang rm50 beserta cenderahati. heheh tengok pada isu pertandingan tu gak la kan. 

Ha tunggu apa lagi, jom ramai-ramai pergi terjah bloh En. EqbalZack.com kita tu.



Kat sini aku nak tag SHA MY HEART dan CIK SUZLIN  Monolog Dalaman. Moh kite jejalan ramai-ramai yekk

6 EDITOR COMPLAINING:

sha my heart said...

Terima kasih sudi tag. Good luck.

Masalahnya selalu jer tak dapat nak masuk ke dalam blog abg Eq. Dah bgtau dia, dia pun tak tau sebab apa.

Dah wish kat Abg Eq dah. friend kat fb.

Hanif Idrus said...

Denai hati menang best blog kat Malaysia..
Tahniah buat semua pemenang !!

AcidFlynN WraitH said...

sha : yeke sha? tak tahu lak jadi macam tu sampai takleh masuk.

Hanif : teringin gak nak masuk bertanding hahaha tak blog pon ntah apa2 lagi heheh

hudahassan ^^ said...

Salam . huda dtg dari contest abg eq . hehe . nak bw kejap baca entry . huhu .

Gud luck ya :)

AcidFlynN WraitH said...

waalaikumussalam wbt huda, yeah. good luck 2 u too. heheh

Zaki Muhammad said...

Datang jenguk-jenguk dari blog abang Eqbal

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

Loading...

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here