THE COCOON ™: AVIRA : Spin IT and Win IT yeahh
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

20 April 2012

AVIRA : Spin IT and Win IT yeahh

Ok.. baru-baru ni Anti virus aku ada pop-up pasal contest lak via Facebook. Aku pon masuk la. Di sebabkan aku ni memang pengguna setia Avira Anti Virus, pastu dapat lak percuma selama setahun gitu... terus aku tengok link kat Facebook. Ghupenye ada contest lagik. Hadiah lak lumayan sangat...



Hadiah ada tertera kat gambar yang aku dah letak ni. Korang klik gambar pon boleh atau klik kat SINI yang penting korang ada akaun Facebook. Tak payah guna like-like, just invite saje tapi melalui link yang di beri. hehehe

Seperti yang tertera kat gambar ni, memang lumayan sebab ada handphone dengan laptop. Apple lak tu. Tak ke lumayan sangat-sangat? Takkan tengok je kan. Korang tak perlu ada anti virus Avira untuk masuk contest ni yang penting, klik link dan like saje page Avira. Lepas tu apa lagi... Spin It To Win It bebeh. hahaha
Nak beli tak mampu, tapi ni je la kot yang boleh di usahakan. Rezeki masing-masing tu ada kan cuma macam mana cara kita usaha. Tu yang penting. Kalau tak dapat beli, at least dapat dari contest gini pon dah cukup bagus... Seriously memang aku harap sangat dapat sebab nak gak ada hp yang kaler maler kan.. Ni pon guna COKIA yang ada lampu suluh rega rm88 je kalau 2nd rm50 je. Hehehe bukan tak bersyukur tapi berusaha untuk dapat yang lagi baik. Mana tahu kan... rezeki... insya allah...

So kepada kengkawan bloggers, pembaca yang budiman sekalian, apa lagi.. klik je gambar atau link yang dah di beri.. heheh terima kasih sebab sudi klik yek. Kalau taknak takpe.. takde paksaan. heheheh 

Wassalam.

Nota Ketiak : Tolong..... hehehhe please...




1 EDITOR COMPLAINING:

Hanif Idrus said...

Aku ada anti virus Avira....Ok nak hadiah ni...
Thanks
Ambil kesempatan Please Support Me As Blogger Of The Year

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

Loading...

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here