THE COCOON ™: Jantung Hati Ku
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

17 May 2012

Jantung Hati Ku


Pukul 2 tadi aku ada temujanji dengan HSA berkenaan keputusan darah dan ujian ECG. Memang agak lama gak sebab dalam takde orang pon, servis boleh tahan lembab. 9 orang yang tunggu turn dan aku adalah orang yang ke 9, siap semua dan segala bagai dalam pukul 5 lebih gak kot tadi. 

So ape keputusannya? Doktor cakap aku jantung aku memang ada problem dan berkemungkinan jugak injap jantung di sebelah kiri aku tu bermasalah yang membuatkan jantung aku berdegup kencang. Tak normal? ntah tak tahu la nak cakap ape. Pastu dah check suma, siap dengan ubat, aku kena buat temujanji pulak untuk x-ray dan scanning. Ultra sound kot... ntah.. tapi ingat-ingat lupa jugak. Skang ni aku tengah pikir macam mana nak buat ni. Patut aku pergi untuk 2nd check up atau tak payah.

Honestly aku memang tak suka nak check up apatah lagi kalau kena masuk wad, kena operate ke ape memang tak suka sangat la. Cukup la sekali aku duduk dalam wad seminggu. Tu pon bosan yang teramat sangat sudah. Tapi apa kan daya... dah dapat penyakit yang ntah apa-apa ni memang buat aku aku down sangat-sangat. sekian.

The End

0 EDITOR COMPLAINING:

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here