THE COCOON ™: Life is getting hard and damn....speechless
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

13 February 2010

Life is getting hard and damn....speechless

hurmm.. entah macam mana aku nak mulakan aku pon tak tahu la. betol-betol dah rasa macam dah give up. mungkin orang lain tengok aku ni seorang yg agak tabah kot tapi aku rasa macam lemah dah sangat jiwa aku ni. rasa cam taknak idop pon ada gak atau aku ni terlalu mengharap sangat kat orang lain atau bergantung pada orang lain? entah la aku pon tak tahu la.

aku ni memang frust kat parent aku. ayah aku kot. ke mak aku? sape eh? adik-adik aku? entah la weh. seriously aku memang tengah susah sangat-sangat pastu dah tak tahu la nak mintak tolong kat sape lagi. kat kawan-kawan? muka ni dah tebal gak la nak mintak tolong. aku faham la kawan-kawan ada gak masalah derang sendiri. takkan nak tolong aku je kot. i need a kick start. huhuhuh macam mana aku nak mula ni kalau skang pon dah jadi tunggang langgang sket. entah entah entah. aku tak tahu. serabut la kepala aku nak pikir ni.

malas aku nak citer kat orang. bukan la aku ni suka nak mintak simpati ke apa tapi aku taknak orang lain pikir aku bukan-bukan la, itu la ini la. hahaha memang aku tak citer kat sape pon. nak citer kat sini pon aku pikir banyak kali gak. lantak laaaaaa...lalalalalalaa....

orang lain ada yang nak mati sebab frust bercinta, aku ni nak mati sebab frust dengan life aku, sekeliling aku.. pe la yang tak kena dengan dunia yang sementara ni eh? aku pon tak tahu la. tapi cabaran tu yang leh wat manusia ni nak give up ke atau terus berjuang. aku memang sedang berjuang. berjuang untuk hidup. takde duit camne nak hidup ni.. alaaaaaaahai

camne la aku nak tido dengan tenang. hahaha time gini dah macam-macam aku pikir. serabut otak ler. orang lain berjaya, aku macam ni je. macam mana? macam ni ar.. macam skang ni.. orang lain tido tapi aku duk berjaga. main game ni wat semua masalah aku tu hilang kejap. pastu bangun pagi esok dah bertubi-tubi beban yang masuk dalam kepala otak aku ni. huhuhuuhuhuh

sendiri kesepian.. sesuai tak tajuk tu? hahahhaa macam tajuk lagu.. memang tajuk lagu pon. dah la bestfriend takde dah. nak share dengan sape? hahaha kalau kengkawan ramai gak la. tapi bukan semua boleh share citer. alalala alantak laaaa..

nak tido tapi hati aku tak tergerak nak tido. blaaaahhh

0 EDITOR COMPLAINING:

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here