THE COCOON ™: Whatta Boring life WTF!!!
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

07 February 2010

Whatta Boring life WTF!!!


arghh.... seriously bosan.

baru je aku lepas berkebun kat facebook ni. pastu dah tak tahu nak watpe. hari ni takde aktiviti sangat cuma banyak terpikir pasal kija yang gajinya mencecah RM2500.00 macam tak percaya pon ada tadi kija 12 jam lak tu. memang dah takde life la kalau gitu. dah biasa dengan kerja 8 jam sehari, pastu 5 hari seminggu. nak amik masa berubah angin ni memang liat. tapi aku tetap duk terpikir gak pasal tu. hahahha.. terpikir pasal gaji banyak cam shial tu. ish kalau gaji banyak tu.. memang cepat la leh simpan duit wat nak beli keta, iphone bla.. bla.. bla.. berangan lebeeeyyyyy...

keta bukan aku taknak guna, orang tua aku pon nak bagi kat aku keta wira tu tapi aku ni tak harap sangat nak pakai keta. cukup la dengan scoot aku tu yang nak isi minyak pon memikir dua tiga kali gak. hahah ini kan pulak nak pakai keta. bukan orang tua aku tak mampu nak bagi sebijik.. tapi aku nak ar cari kereta yang aku suka. tu pasal berangan lebey. tapi takpe dari angan-angan la kita nak berusaha keras sket tapi aku tengok kat diri aku ni macam tak usaha je pon.. ntah pe nak jadi ntah...

banyak gak kija yang aku dah cuba apply ni. Bank, Kilang, tukang tilik, tukang sambung ekor beruang. haahahha merepek lagi. time-time gini kalau mengarut sorang kat blog cam gini la jadinya. aku ni takleh nak tido lewat kalau tido lewat memang cepat la perut aku lapor walaupun aku ni kurus.. huhuhuhuh kurus sejak azali. makan banyak pon tak naik. lantak la korang nak gelak kat aku macam aku peduli. kang jadi emo lak aku pasal benda-benda kecik ni. hahahahhah
pening kepala dengan macam-macam hal. lagi aku tak suka orang mention pasal benda peribadi aku kat facebook ni. sekali je sebut, terus aku remove connection. harap yang dah kena tu jangan terasa eh sebab memang patut aku remove kan sebab aku memang benda yang aku tak suka sebut korang lak sebut. what the hell? if nak sembang, sembang je la. tapi jangan sebut. lantak korang la yg kena remove tu eh .. kawan tu kawan jugak tapi paham paham la nape aku letak gamba sket je kat facebook. if korang tak faham memang bukan kawan sehidup aku la. hahahah setakat kawan gitu gitu la orang cakap kan.


susah nak cari orang yang boleh faham aku ni kecuali sorang dua je kot. thanks to matyen sebab faham aku walaupun aku ni tak tahu ko faham ke tak. heheh tapi ko memang best la sebab tulun aku dengan banyak nyer.. heheheh.. memang kawan yg leh di harap la. saje je mention nama. yang lain pon ok gak.. ada yg tulun.

yang buat aku tak faham... yang buat aku ni cam tunggul kayu kat celah sungai ni. ni yang aku tak faham sangat ni. time seronok , suka cari aku. bila dah jauh hanyut suma.. jangan kan YM, email pooooonnnnnnnnnnnnn TAK! jenis camne pon aku tak faham la camne. satu berita pon tak inform. orang lain pon kija gak tapi takde la diam camni. if tak suka ke, menyampah ke apa apa ke.. terus je la bagitahu cakap je .. dah tak suka, dah menyampah, bla bla bla WTF! kan senang takde la aku ni termanggu manggu macam orang dalam toilet je. duk pendam je ni. tapi dalam masa yang sama aku nak lupakan pasal ni. sape la tak sakit menyampah kalau orang duk buat macam sampah.. damn it la... kalau nak memaki dalam ni .. sok pon lom tentu abis posting aku taip ni. tengah tepi kiri kanan sabau pala otak. hehehhehe

sian aku kan. duk membebel sorang-sorang. kalau nak komplen.. g jauh2... tak baca pon takpe. takde nak suh sapa sapa pon baca blog or posting aku kalau tak suka. kalau rasa tak puas ati leh pm lagi pon cam aku peduli gak. lalallaallalala

lalalalalalaa.. hahahhaa

wassalam

0 EDITOR COMPLAINING:

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here