THE COCOON ™: ::Perempuan Jatuh Dari Langit:: Aku jatuh pe?::
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

07 October 2011

::Perempuan Jatuh Dari Langit:: Aku jatuh pe?::


Tengok iklan deodorant Axe tadi, buat aku terpikir kan bagus kalau memang ada macam tu. hahaha mula nak merepek suda. Iyelah bila aku tengok iklan tu, pakai semburan tu, tetiba berderup derap pompuan jatuh dari langit semata-mata datang untuk kita. Tak ke best macam tu kan kan? Aku tak harap gitu pon hahaha

Camne derang leh imagine sampai gitu sekali? Aku memang suka tengok kalau iklan yang agak-agak boleh blow my mind ni kan. Bukan sekadar iklan tapi pikir teruk-teruk gitu. Aku memang suka pikir benda yang orang rasa "alaaa benda kecik je tu, watpe ko sibuk nak sakit kepala pikir pasal tu" hahahah Sambil melayan Johnny English siap gelak-gelak ni, memang otak aku tak brape nak center kot.


Malam minggu ni ape plan korang? Plan aku? tetap sama dengan plan yang minggu lepas, bulan lepas, atau tahun tahun lepas yang berikutnya. Sound like boring right? yeah quit a boring pon. Ah.. bosan suda. Tu yang aku malas nak sebut benda-benda bosan ni. hahaha mesti perasaan bosan datang menyelinap sikit sikit kat mood aku yang duk gelak-gelak tengok Rowan Atkinson neh. 

2, 3 hari lepas, aku ada beli sotong. Agak besar jugak la sotong aku beli tu. Bukan yang biasa2 tu. Ni sekilo rm18. Aku beli sekilo je la. Dapat la dalam 5-6 ekor kot. Aku pikir nak wat sambal sotong atau Sotong masak air je. Ala yang letak air, serai, bawang putih je tu. Penah wat? Umi aku selalu masak gitu kat aku time aku kecik-kecik dulu. Kadang-kadang dia buat sotong sumbat. Tapi aku nak kena beli beras pulut kot. hahaha cuma cadangan aku ingat nak wat sotong masak air atau sotong sambal. Sotong besar-besar ni memang wat aku terliur sikit. Nak masak dah tadi tapi terpikir pasal takde serai, memang tak best nak masak. Aku kalau nak masak bahan-bahan tu memang nak kena ada cukup gak ler. Kalau tak mesti tak sama rasa..Doakan moga aku leh masak sotong esok. hahahahaha... orang lain berdating, aku dating kat dapur n pc aku je. best takk hahahahahha memang best.


FootNote ~ Tetiba aku mengidam nak makan sotong skang. Pe ke hal???

2 EDITOR COMPLAINING:

Miss Dolce and Gabbana said...

sotong.sotong.sotong.Sotong yang takde tulang tu eh.ke sotong yang kelas kau nyah.ok joking.Selamat memasak esok hari eh.haha

AcidFlynN Wraith said...

hahhaahha ada pulak sotong tu. tak patut kau ni nok. hahahahah

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here