THE COCOON ™: Jalan - Jalan : Plaza Angsana
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

08 December 2011

Jalan - Jalan : Plaza Angsana


Yep.. kalau takde mende sangat, memang orang duk ajak aku berjalan je walapun derang tahu aku bukan la jenis kaki berjalan ke hulu ke hilir. Hari tu derang ajak pegi makan kat Plaza Angsana. Menjamu selera di Kenny Rogers. yeahh betol tu. Seingat aku la kan, kali terakhir aku menyantap di Kenny Rogers ni, waktu aku kija kat Kuantan. Ada la dalam tahun 2008 gitu kot. Yang ni kira kali ke 2 la kot aku MENGKETEDARAH kat Kenny Rogers ni hahaha


Jangan tanya aku apa yang aku makan sebab seingat aku, menu yang banyak kat dalam tu aku tengok ayam dan pasta. hahaha dah tak ingat pe jenis hidangan yang aku pilih dan pe jenis minuman. Tapi aku rasa kalau minuman tu ice blended la kot. Kentang rebus yang tak abis sebab tak sedap walaupun ditabur dengan lada hitam. Pergi kat Plaza Angsana sekadar untuk makan je. Nak jalan-jalan kat situ aku rasa takde yang best sangat la kot. Bukan tak pernah pergi tapi aku dah pergi. Kalau nak tengok handphone yang best ke boleh gak beli kat sini. Dulu kalau hari minggu, memang ramai orang asing je lepak kat Angsana. Skang aku tak tahu la sebab aku kalau boleh nak kuar pegi mana pon, lebih suka elak dari pegi pada hari orang ramai keluar. hahaha huaaaa tak suka pack pack ramai orang....


Dengan keadaan hujan kejap lebat dan kejap renyai-renyai, nun jauh disana aku tengok KFC. hehehe aishhh takkan nak singgah KFC lak kan. Takde la. Ni saje je aku amik tangkap gambar sebab tengok cermin kereta aku dah berbintik bintik dengan air. Saje la tangkap. Buat penuh memory card je. Siap suda rancangan jalan-jalan cari gambar. Kapasiti Hard Disk pon dah besau, leh download movie banyak-banyak weeeeeee

FootNote ~ Setiap hari hujan tapi petang je. Malam dah sejuk. hehehe Happy Blogging semua

6 EDITOR COMPLAINING:

sha my heart said...

oo, tak pernah makan Kenny.

Kalau dah ada anak bini, best la jalan-jalan nanti. hehe~

patut la asyik tengok movie je. download guna software apa n kat mana?

sha my heart said...

p/s: saja je menggediks tulis bukan2 kat blog. ye la, blog kita tak macam blog org lain yang jalan2, makan2..

AciDFlynNWraitH said...

Download kat torrentdownload.net dengan syok.org. guna utorrent atau direct download heheh

AciDFlynNWraitH said...

hehehe bukan sy selalu jalan2 sangat pon. rasa macma lama je tak update hihihih

Miss Dolce and Gabbana said...

addicted berblog dah kau semenjak kebelakangan ni ye.haha

AciDFlynNWraitH said...

er.. terserlah ke keayuan aku berblog ni? hahaha

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here