THE COCOON ™: Yahoo! Co-Founder RESIGN : Jerry Yang
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

18 January 2012

Yahoo! Co-Founder RESIGN : Jerry Yang


Ni la cerita terhangat yang baru, co founder Yahoo! iaitu Jerry Yang dah resign dari segala jawatan yang dia ada dalam Yahoo! dan sebagai penggantinya dia telah melantik Scott Thompson sebagai Chief Executive Officer atau CEO ke dua gitu la kan. Jerry Yang dan David Filo menubuhkan Yahoo! pada tahun 1995 dan dia telah bersama dengan Yahoo! selama 17 tahun. Memang lama sangat dah tu.

Mungkin dia ada matlamat hidup lain kot sebab tu dia hantar surat kepada Roy Bostock iaitu ahli lembaga pengarah Yahoo! dengan statement "the time has come for me to pursue other interests outside of Yahoo!". Lama sangat dah kot tu yang nak mencari benda lain.
Yahoo Bang Logo


Yahoo Red Logo


Yahoo Purple Logo


FootNote ~ Yahoo! memang tak banyak stail pon kalau nak dibandingkan dengan doodle Google har har har

0 EDITOR COMPLAINING:

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here