THE COCOON ™: Bermula sesuatu yang tak pasti aku nak balik.
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

15 September 2008

Bermula sesuatu yang tak pasti aku nak balik.

assalammualaikum wbt..




Dari pukul 7.30 pagi tadi sampai ke sekarang..dah nak dekat pukul 11.00 pagi. bontot aku ni dah macam melekat kat kerusi. mata aku pun macam berpinar-pinar je. rasa lak cam pening kepala. asyik sgt la aku duk ngadap pc ni. bukan pe, cari lagu ar.. dunlod. astu layan lak naruto ja. mata mau ligat beb.. usha line tuh..


aku tengok kelililng aku.. sibuk je derang kije. ligat kepala otak aku pikir, lantak la kot.. taanpa berlengah, aku amik form-form cuti..em... bila ar aku nak cuti.. aku isi je 27hb-09 dan 29hb-09. kompani bagi aku cuti just 28hb, 30hb sampai 5hb je. ada 2 hari kije dan cuti berselang-selang. abis ar camni kan. baik aku amik cuti dan jadikan cuti tu direct je. kan senang.


aku ingat nak half day hari ni. aku jenguk-jenguk tempat bos, gelap lagi ni. alahai pehal lak mata aku berair nih.. hehehe.. tengok pc lama sgt sampai x berkelip. agak2 korang leh ke wat camtu ? hahahah..


Memang dugaan banyak sgt kalau kije bulan posa nih. dugaan nakkena marah la, penah wat kija la.. tapi aku ingat lagi waktu aku kerja kat Giant Hypermarket Kuantan, waktu bulan posa. memang penat sangat. wat kija sampai berpeluh basah lencun baju aku sampai leh perah la baju tu,. dengar je mmg geli tapi sape yang tahu pe erti susah kerja dan susah hidup, penah hadapi macam yang aku cerita.. mmg korang tahu la maksud aku kan.


macam aku sendiri, aku dapat tgk depan mata aku...macam mana aku aku ni kerja keras nak besarkan aku 6 beradik. mmg susah woo.. mak aku lak ada skali tu cerita kita org sampai mak aku nangis2 la. dia cakap waktu aku kecik, aku nak something, tapi mak aku takde duit nak beli, pastu mak aku nangis ar. sedih kan. kalau sesape nak tgk gamba aku waktu kecik, ada kat blog aku. cari je . mesti jumpe arr..


erm.. ok la. aku nak setup blog aku sket pastu aku nak blah. kalau ada apa2 nanti aku tambah ar. btg idung bos pun tak nampak lagi, camne aku nak wat half day arinih..


huhuhuhuhuuhhh

0 EDITOR COMPLAINING:

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here