THE COCOON ™: Premier League Live Score (Sebb takde Astro)
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

20 August 2011

Premier League Live Score (Sebb takde Astro)


Nak layan bola tapi sebab takde Astro kat rumah, pastu malas pulak nak g lepak sorang-sorang kat Mamak yang tak tahu derang pasang ke tak dan menunjukkan sangat yang aku tak g terawih heheh so terpaksa la aku layan ke Premier League Live Score kat pc je. Tercari-cari gak kalau ada live streaming cuma tak jumpa. Rasanya adik aku ada bagi link dulu kalau nak tengok streaming bola. tapi dah lupa pulak.

Skang ni tengah yang bertarung, Sunderland vs Newcastle (0-1) R.Taylor dari Newcastle dah sumbat 1 gol pada minit ke 61, untuk perlawanan Liverpool vs Arsenal (0-0) masih lagi terikat 0-0.

aku skang cuma nak tunggu perlawan Chelsea vs West Bromwich Albion. Tunggu je macam mana. heheh... pilihan korang?






0 EDITOR COMPLAINING:

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here