THE COCOON ™: ♂ MENANG ! ♂ GA Penmerah.com ♂
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

21 November 2011

♂ MENANG ! ♂ GA Penmerah.com ♂


Alhamdulillah... akhirnya ada rezeki kat sini, dapat menang GA dari kak PENMERAH.COM dan juga ini adalah contest yang ke-2 yang pernah aku menang selama berblogging ni. Memang tak masuk banyak contest sebenarnya aku ni. hahaha tapi ada juga rezeki tu kan.

Terima kasih kepada akak Pen Merah dot kom sebab sudi menganjurkan contest yang terbaek ni. Banyak gak yang masuk, rasanya dalam 600 lebih peserta kalau tak silap, dan tak banyak juga hadiahnya salah satu yang best bagi aku orang yang komen terbanyak. Minggu lepas commentator terbanyak dapat rm100. Wahh best kan kan? 

Kalau nak best lagi, jom la join ramai-ramai blog kak penmerah.com ni tau. Memang terbaik tau haha bukan nak puji tapi rasa best sebab menang lagi yeahhh. Mari kita serbuuuu

FootNote ~ Ni yang rasa tak sabar ni nak tengok hadiah ape hahahahaha

6 EDITOR COMPLAINING:

sha my heart said...

tahniah =)

best kan bila menang ni =)
kita pun pernah menang banyak kali juga tapi hadiahnya tak sampai2 pun. erm..

semoga hadiah awak sampai ye =)

AciDFlynNWraitH said...

Menang tapi hadiah tak sampai? yeke?

rozeeta rashid said...

wahh bertuah la ni ye. hehe. nak share hadiah boleh??

AciDFlynNWraitH said...

hadiah pon tak tahu dapat pe hihihih nak share? buleh2 kalau dapat shawl ke, barang2 pompuan, leh la share. hahaha

nadeafu chan said...

pernah join contest untuk hari guru. tak sangka dapat hadiah saguhati tapi hadiah nye sampai sekarang tak sampai2 huhu

AciDFlynNWraitH said...

tak dapat hadiah tu maknanya takde rezeki la tu kot. heheh, kalau dah takde idea nak kuarkan entry, memang masuk contest je. tak payah pikir banyak2 hahaha, kalah menang, belakang kira.

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here