THE COCOON ™: The Avengers 2012 coming soon yeahhh!!!
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

21 August 2011

The Avengers 2012 coming soon yeahhh!!!

the avengers 2012

Selamat berbuka puasa semua..

Lepas berbuka tadi dan selesaikan segala apa yang patut, terus aku bukak tv, tengok ada movie lak. Layan pulak The Incredible Hulk. Seronok gak ler tengok, pastu bila abis sampai ke credit tu, tetiba aku tengok Tony Stark (The Ironman) ada pulak dalam last scene tu. So aku terpikir mungkin Tony Stark nak tubuhkan The Avenger. Kalau korang ada ikuti animasi ke atau komik pasal The Avenger ni, memang Tony Stark yang tubuhkan. Bulan lepas kalau tak silap ada la aku tengok kartun The Avenger ni. Ada Ironman, Thor, Hulk, Captain America dan sebagainya.


Aku pon terus google kalau ada movie baru akan keluar nanti, dah keputusan yang aku dapat berkemungkinan The Avenger akan keluar pada bulan May 2012. Kalau dah tengok semua superhero dah berkumpul dalam satu movie ni buat aku teruja sangat. 

Siapa Barisan Pelakon? waktu konvensyen Comic-Con

Credited cast:

Chris Evans...
Steve Rogers / Captain America

Chris Hemsworth...
Thor

Scarlett Johansson...
Natasha Romanoff / Black Widow

Robert Downey Jr....
Tony Stark / Iron Man

Jeremy Renner...
Clint Barton / Hawkeye

Samuel L. Jackson...
Nick Fury

Mark Ruffalo...
Bruce Banner

Cobie Smulders...
Maria Hill

Gwyneth Paltrow...
Pepper Potts

Paul Bettany...
Jarvis (voice)

Stellan Skarsgård...
Professor Erik Selvig

Amanda Righetti...
Sharon Carter

Tom Hiddleston...
Loki

Lou Ferrigno...
The Incredible Hulk (voice)
Clark Gregg...


Agent Phil Coulson


Bagi peminat yang selalu follow up cerita-cerita Marvel ni, mesti perasan ada pelakon yang sama dan ada yang ganti orang lain. Kan lagi best kalau pelakon tu dikekalkan. Nampak kesinambungan cerita superhero yang sebelum ni kan. tu cuma pendapat aku je la. 


FootNote ~ Aku memang tak sabar pulak nak tunggu... macam tunggu Transformers : Dark Of The Moon



0 EDITOR COMPLAINING:

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here