THE COCOON ™: ::Maghrib :: MERAUNG ! ::
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

19 November 2011

::Maghrib :: MERAUNG ! ::


Memang tak boleh tahan tadi. Maghrib je abis aku dengar orang meraung sana sini macam orang tersampuk shaiton nirrajim. Aku tengok jam, ish dah nak pukul 7 dah ni. Jap lagi mesti dah azan maghrib, tapi orang duk terpekik terlolong macam pe je. Dah la sorang sorang je aku kat dapur. Tengah masak, jadi aku pasang je volume tu kuat-kuat supaya dari dapur aku boleh dengar. Memang jelas dan kuat.




Tak semena-mena, terus aku lagi ke ruang tamu rumah aku. Serius memang macam tersampuk shaiton gak aku. Benda yang dah lama duk tunggu dari tadi akhirnya, dapat gak Malaysia menjaringkan gol di minit-minit terakhir menentang Myanmar. Hampir gak aku ketinggalan perlawanan ni sebab kusyuk tunggu Spongebob Squarepant pukul 5.30. Alang-alang dah tertukar channel ni, terus la aku tengok. 



Akhirnya aku dah menjadi dikalangan orang-orang yang menjerit diwaktu maghrib sebab duk melayan bola sepak. Malaysia menang dan terus ke final, yeah ! Dan sekarang ramai orang nak bercakap pasal dunia bolasepak Malaysia. huahahah so bila nak beli baru Panthera tu?Warna oren stripe hitam. Maaacam best gak tu kan kan tapi aku nak tengok baju Miss Dolce ada berura-ura nak buat dan jual untuk bloggers. Memang nak kena tengok design dulu camne. heheh pastu baru leh buat pertimbangan. kan kan?

FootNote ~ Aku memang tak penah ketinggalan kartun Spongebob tiap-tiap petang. Seriously SHIT ! lol

4 EDITOR COMPLAINING:

Miss Dolce and Gabbana said...

haha.Pergh.Kau tag nama aku.Dah tak ada kerja rasanya.Hari tu dengar macam ramai nak bila aku buat entri berapa kerat je yang datang reply.Serba salah dowh aku dibuatnya.Aku risau part nak print baju tu nanti.lol

AciDFlynNWraitH said...

derang tak konfiden lagi la sebab tak tengok design kot. rasanya aku pon tak tengok lagi design tu hehehe, jangan serba salah. kau kena tekadddd

rozeeta rashid said...

esok sambung menjerit lagi tengok final. hehe.

AciDFlynNWraitH said...

ye baekkkk kita jerit sama2 esok heheheh

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here